HAARATELIER

HAARATELIER Genk


Pruiken , haarbanden 


Elk contact met de klant gebeurt met de nodige discretie, en wij geven persoonlijk en deskundig advies op maat van uw situatie. Best is dat u langskomt voor de haaruitval start , meestal twee weken na de eerste chemo. Men kan ook een foto doormailen en aan de hand hiervan kunnen er een aantal pruiken besteld worden . Als deze geleverd worden nemen wij contact op en kan er rustig gepast worden in ons salon . 


De prijs van onze haarwerken hangt af van de materie (synthetisch of echt haar) en de montuur (machinaal of handgeknoopt). Wij hebben haarwerken

vanaf €150. Weet dat het ziekenfonds op vertoon van een medisch attest in een aantal gevallen voorziet in een tegemoetkoming bij de aankoop van een haarwerk, meestal €180.


Wat is nu het verschil tussen echt en synthetische haar .

Synthetische haarwerken zijn kleurvast en vormvast, en daarom erg makkelijk in gebruik en in onderhoud. Bij aankoop leggen wij uit hoe u uw haarwerk het beste kan verzorgen, maar u kan het ook steeds bij ons binnenbrengen om het door ons te laten wassen en te stomen . 
Belgische Rosette La Vedette sjaaltje en slaapmutsen 


Deze sjaaltjes en turbans zijn steeds ontworpen met speciale aandacht voor de gebruikte materialen en de beste pasvorm. Zo hebben wij een mooie collectie slaapmutsjes, zodat u zich ook 's nachts comfortabel kan voelen. In de winter voorzien we een mooi aanbod in aangenaam warme mutsjes en voor de warmere dagen hebben we lichte hoofddoekjes om voor de nodige afkoeling te zorgen, eventueel te combineren met een mooie zomerse hoed. 
                                              Lichaamsverzorging 


U kan bij ons ook terecht voor alle gelaatsverzorgingen afgestemd op de gevoelige huid tijdens of na de chemo . Wij behandelen enkel met aangepaste producten van hoogwaardige kwaliteit .                                             Re - balancing massage


RE-balancing massage , of het lichaam terug in balans zetten , is een zachte en veilige massage op maat van mensen met kanker of andere chronische ziekten. Wetenschappelijk onderzoek bevestigd immers dat , zeker in een periode ziekte of herstel deze massages diepgaande ontspanning bieden en gezondheidsklachten kunnen verminderen. Ontspanning heeft namelijk een heilzaam effect op lichaam en geest waardoor spijsverteringsklachten , vermoeidheid , pijn , angst en depressieve gevoelens kunnen verminderen . Deze massages worden gegeven door Bijnens Irene , een erkende masseur ( aangesloten bij de Vlaamse gezondheidsbegeleiders VGB ) die een uitgebreide specialisatieopleiding heeft gevolgd en een certificaat heeft behaald.                                          Voetreflexologie bij kanker


Zeker in een periode van ziekte of hertsel hebben mensen nood aan ontspanning en aanraking. Dankzij de zeer zachte technieken zijn voetreflexmassages voor iedereen ook tijdens de behandelperiode toegangkelijk . Deze massage wordt ook gegeven door Bijnens Irene , een erkend voet reflexoloog ( aangesloten bij de Vlaamse gezondheidsbegeleiders , VGB) die een uitgebreide specialisatieopleiding heeft gevolgd en een certificaat heeft behaald .