CLEPHAR SKIN CARE


Scinnovation + dermaplane    TOPBEHANDELING


Deze energieboost voor de huid, op basis van zuivere gestabiliseerde vitamine A en C (10%!) is gehuld in een heerlijke wellness behandeling en tilt anti-aging naar een hoger niveau! Scinnovation is dé oplossing voor een huid die behoefte heeft aan anti-aging, met de focus op de bestrijding van rimpels en fijne lijntjes, het oplichten van de teint en een zachtere structuur. Gecombineerd met een dermaplane behandeling is dit de topper onder onze behandelingen


90 min. €110Performance


Huidverbetering zonder medische ingreep!
Deze intens liftende behandeling met een direct gladmakend en opvullend effect is speciaal gericht op jouw verslapte en in volume afgenomen huid. Verbetert de spankracht, vult rimpeltjes op en geeft een voller gelaat.


90 min. €90,00


Oil Control


Weg met ontstekingen en een vette glans! Deze behandeling heeft een verkleinend effect op jouw poriënstructuur en maakt de bovenste huidlaag dunner zodat ontstekingen en comedonen minder snel kunnen ontstaan. Een complex van Glycolzuur, Melkzuur, Salicylzuur, Hyaluronzuur  en Zijdeproteïnen vermindert reactionele acné en ook ontstekingen worden doeltreffend afgeremd. Jouw huid wordt zuiver, zacht en meer egaal. Voor jouw onzuivere huid en bij milde acné.


75 min. vanaf €65
Derma+


Ultra voedende behandeling voor de zeer droge, atopische en beschadigde huid. De hoge concentratie Resveratrol beschermt jouw huidcellen tegen stress, gaat vorming van vrije radicalen tegen en stimuleert het eigen herstelmechanisme van je huid. Beta Glucan activeert het immuunsysteem van de huid, verzacht irritaties en houdt het vochtgehalte op peil. Deze behandeling wordt ook zeer aanbevolen bij (ex) oncologie patiënten.


90 min. €75Essential


Zachte maar effectieve huidherstellende anti-aging behandeling voor jouw allergische en reactieve huid. Een veilige behandeling met het Mineral Stress Complex welke de gevoeligheidsdrempel van de huid verlaagt, Matrixyl 3000 peptide om fijne lijntjes te verminderen en het Moist Repair Calming Complex dat zorgt voor hydratatie en kalmering van jouw huid.


90 min. €75A.C.E Treatment

Vitaliserende en verstevigende behandeling voor iedereen met beginnende huidveroudering. Vitamine A (Retinol) stimuleert de celvernieuwing, vitamine C herstelt de huid en Rhonacare (sterker dan vitamine E) biedt bescherming tegen toxische invloeden van buitenaf.
Deze vitamine boost met twee maskers en pure Retinol in een maximale en gepersonaliseerde dosis laat jouw vermoeide huid zichtbaar en voelbaar herleven.


90min. €75
Beta White 


Deze krachtige anti-aging behandeling combineert een intensieve AHA fruitzuurpeeling met een hooggedoseerd Vitamine C masker. De focus ligt op het verminderen van pigmentvlekken en jouw huid maximaal beschermen tegen nieuwe pigmentatie. Een superfijne behandeling voor jouw huid met pigmentvlekjes of bij een doffe en vermoeide uitstraling waarbij een heerlijke wellness beleving uiteraard niet vergeten wordt!90 min. €75